O, tempora! O, mores!

Standard

Retrograd sau nu, se pare că, în articolul ăsta, Aldus a păcătuit dând dovadă de un optimism exagerat. Fără doar şi poate, „omul de rând” a pus botul la faza cu boicotul.

O pornim aşadar în marş voios către lumea corectitudinii politice, lăsând în urmă obtuza normalitate. Mergem spre locul unde „un băiat iubea un băiat” e o poveste înduioşătoare – aşa cum nu e, de exemplu, tradiţionala noastră capră cu trei iezi, o chestie violentă, nocivă pentru bieţii copii.
Muie Creangă!
Desigur că, în poveştile viitorului, Făt-Frumos n-o să-l mai omoare pe zmeu, o să-l ia în căsătorie. Îi vor înfia pe cei şapte pitici,  devenind o familie încântătoare, iar Ileana Cosânzeana se va consola unindu-şi cu acte în regulă destinul cu al Albei ca Zăpada. Poate că ele le vor înfia pe fetiţa cu chibriturile şi pe Scufiţa Roşie.

Evident că şi la şcoală va fi cu mult mai bine. În locul hulitelor ore de religie, copiii vor avea parte de ceva cu mult mai… colorat.

Şi li se va explica, fireşte, că Biblia e o colecţie de minciuni sfruntate care mustesc de violenţă, spre deosebire de mitul celor trei androgini, care e, de fapt, sublima realitate.

2 răspunsuri

  1. Da. M-am înșelat. Nasol. Presupun că între a avea o opinie și a-ți urni fundul până la secția de votare pentru a ți-o exprima e cale lungă.

    Poate că nici „doi homosexuali îți vor înfia copilul” n-a fost o idee chiar strălucită, în condițiile în care presupun că absolut nimeni nu s-a confruntat vreodată cu situația asta la noi și atunci n-a avut o motivație reală să meargă la vot.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Pingback: A picat referendumul – O Poziție