Nu-i urăsc, dar sunt dezgustători

Standard

Nu urăsc gândacii. Îi omor pentru că sunt dezgustători.

Nu-i urăsc pe aşa-numiţii LGTB (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi). Dar şi pe ei îi găsesc dezgustători. Şi, sigur, lor nu le doresc moartea, dar pe homosexuali îi consider o aberaţie a naturii, pentru că le lipseşte instinctul de reproducere.

Dar instinctul de reproducere le lipseşte, evident, şi celor care fac legământ de castitate, slujind astfel un Dumnezeu care, dacă nu mă înşel, a spus: „creşteţi şi vă înmulţiţi”.

2 răspunsuri

  1. Dar n-a spus dacă să ne înmulțim în progresie geometrică sau aritmetică. Altfel, ar trebui să scoatem toți norma de un copil pe an, de îndată ce ajungem la pubertate.

    Apreciază

  2. La a doua citire am înțeles ce-ai scris. Da, le lipsește și lor, la fel cum le lipsește feministelor singure, de carieră. Sau poate că le lipsește pentru că și-l canalizează în alte direcții decât cea naturală. Asceza în primul exemplu, cariera într-al doilea. Că nu-i ușor să ajungi directoare acră de [inserează aici numele instituției], reprimându-ți chemarea naturală către fericire și împlinire erotică. Îți trebuie multă energie pentru așa ceva. De unde s-o iei? Păi din impulsul sexual.

    Însă tot e o diferență între călugăr și homosexual. Primul își canalizează erotismul în altă direcție, urmând un ideal, al doilea se naște cu el pervertit.

    Apreciat de 1 persoană